A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Закінчення 2016-2017 навчального року

Дата: 30.06.2017 10:38
Кількість переглядів: 1002

Фото без опису

Фото без опису

 

 

     З теплом сонячних травневих днів нерозривно пов’язане чудове свято школярів , яке закінчує навчання,підводить підсумки, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями – останній дзвоник. В цьому році 945 школярів Дунаєвецької селищної ОТГ закінчили школу. 24-25 червня в Дунаєвецькій селищній громаді 48 випускників загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів отримали атестати зрілості, з них 1 випускник нагороджений золотою медаллю .

     Випускний вечір — символ закінчення безтурботного і щасливого дитинства, свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки.

      Дорогі випускники сьогодні для вас відкрито нову сторінку життя — вибір професії, а це перший крок у дорослий світ. Від цього вибору залежить не тільки ваше майбутнє, а й добробут ваших родин. Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Будьте успішними, гідними і наполегливими у здійсненні поставленої мети . Щасти вам у всьому!

Відділ освіти виконавчого комітету
Дунаєвцької селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень