A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Свято кохання в с. Лошківці

Дата: 20.02.2018 11:19
Кількість переглядів: 1014

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

    14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина.

    День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

    В п’ятницю 16 лютого директор  Лошковецького сільського будинку культури Дарина Гриневич провела святково розважальний концерт «Любов у кожному з нас» в актовому залі місцевої школи. Захід відвідали жителі села Лошківці та гості із Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади.

Свято проводилося за участю учнів школи – головних артистів сцени, аматорських колективів  та молоді нашої громади.

Окрім ліричних пісень про кохання в залі були розіграні веселі інсценівки у виконанні учнів  6 класу: Марини Гуляс, Валерії Андреєвої, Іванни Омельчук, Іванни Семенюк, Тараса  Войтика  та Дениса Грушкевича.

   Родзинкою вечора стали запальні танці, які представили школярі, адже вони неодноразово неабияк вразили присутніх своїми хореографічними вміннями з акробатичними елементами..

   Слід відмітити і те, що діти залюбки брали участь у різноманітних конкурсах та вікторинах, які підготувала ведуча вечора Дарина Гриневич. Усі переможці отримали невеличкі подаруночки.

   Також привітала присутніх з святом закоханих і директор Лошковецької ЗОШ І-ІІ ст. Поліна Крикун. Вона побажала усім кохання, щирих почуттів та позитивних емоцій. Окрім вітань Поліна Вацлавівна щиро подякувала директору будинку культури за проявлені до дітей увагу та турботу, а також за величезну роботу, яку проводить Дарина Миколаївна, займаючись з учнями школи.

  Глядачі тепло, з цікавістю сприймали кожний виступ.  Зал вирував позитивними емоціями.  На вечорі панувала чудова, тепла, дружня та весела атмосфера. Веселі  інсценівки, конкурси, пісні, танці − усе це зробило захід незабутнім і затишним.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень