A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відзначили 95-річчя створення Дунаєвецького району

Дата: 26.03.2018 13:25
Кількість переглядів: 1007

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Дунаєвеччина – красива, неповторна, ніби Богом дарована людині, частина Хмельниччини, якій випала нелегка і в той же час воістину щаслива доля стати однією із невеличких, але прекрасних «перлин» Поділля.

    23 березня 2018 р. відзначали 95 річницю від дня створення Дунаєвецького району. На урочисті заходи завітали голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Валерій Олійник, представники районної влади та керівники ОТГ району, мешканці району та вихідці з Дунаєвеччини.

    Нашу територіальну громаду представляли селищний голова Антон Камінський, перший заступник селищного голови Станіслав Грушкевич, секретар селищної ради Віталій Радецький, начальник відділу культури, спорту, молоді та туризму виконавчого комітету селищної ради Володимир Монастирський, працівники закладів культури та бібліотек.

     В ході святкування пам’ятної дати відбулася низка різноманітних заходів. Серед яких, зокрема, відкриття реконструйованого приміщення дитячої молочної кухні Дунаєвецької районної лікарні, відремонтованого спортивного залу міського центру «Спорт для всіх», виставка палаток об’єднаних територіальних громад, де були представлені найбільші досягнення громад за період їх існування та кращі твори місцевих майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

     На урочистій частині представники влади подякували всім жителям району, а особливо старшому поколінню, тим, хто пройшов і війну, і голод, той, хто в найважчі для району часи продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині. Не оминули увагою і сьогоднішніх захисників, які ризикуючи власним життям та здоров’ям, цілодобово стоять на захисті суверенітету та незалежності на сході України. За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення 95-ї річниці кращі працівники різних сфер життєдіяльності району були відзначені грамотами та цінними подарунками.

     Завершальним акордом урочистостей став святковий концерт за участі місцевих молодих талантів та української співачки Ірини Федишин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень