A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Селищний голова прозвітував перед жителями громади

Дата: 06.04.2018 11:28
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     0З березня 2018 року в актовій залі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулись загальні збори жителів селища Дунаївці, де голова Дунаєвецької селищної ОТГ Антон Камінський підвів підсумки роботи за 2017 рік. На заході були присутні: голова районної державної адміністрації Олександр Бернашевський, голова районної ради Ольга Михальська, голова Дунаєвецької міської ОТГ Веліна Заяць. Переди жителями громади також звітували: депутат районної ради, директор школи Віктор Богуш, завідуюча ДНЗ «Дзвіночок» Емілія Коркулова, завідуючий АЗПСМ селища Дунаївці Олег Грищук, завідуюча селищною бібліотекою Олеся Погинайко та директор КП «Господар-ОТГ» Володимир Залевський.

     Очільник громади детально ознайомив присутніх з обсягами проведених робіт, фінансування проектів, які реалізовані, виконуються і ті, які заплановані. Детально зупинився на бюджетно-фінансовій діяльності, освіті, охороні здоров’я, соціальному захисті, земельних питаннях, культурі та спорту, розвитку інфраструктури та благоустрій.

     Отже, у минулому році для дітей громади за бюджетні кошти було придбано декілька спортивно-ігрових майданчиків, 8 мультимедійних комплектів, 13 мультимедійних навчальних кабінетів, а також учнівські парти, стільці, класні дошки шафи для одягу, кухонний та столовий посуд. В громаді безкоштовно здійснюється підвіз учнів до навчальних закладів. Харчуванням охоплено усіх учнів навчальних закладів.

    У 2017 році в галузі культури та спорту проведено реконструкцію частини Міцовецького сільського будинку культури під сучасний спортивний зал та поточний ремонт приміщення селищної бібліотеки. За фінансової підтримки селищної ради в громаді проводились святкування Дня селища та Дня села, організовано проведення спартакіади серед школярів громади, наші футбольні та волейбольні колективи брали участь в чемпіонатах Хмельницької області, Дунаєвецького району, громади, турнірах з інших видів спорту.

     У минулому році за кошти субвенції з державного бюджету зробили капітальний ремонт даху Томашівського загальноосвітнього навчального закладу; відремонтували відрізок дороги до села Харитонівка; придбали трактор МТЗ-82.1 для КП «Господар-ОТГ»; реалізували проекти з капітального ремонту вуличного освітлення в с. Лошківці, с. Тернова, с. Маліївці, с.Ставище, с. Малий Карабчіїв, с. Сприсівка; розпочали реконструкцію будівлі Дунаєвецької селищної ради під центр надання адміністративних послуг та адміністративне приміщення.

     За сприяння Народних депутатів України Олександра Гереги та Уляни Ткаченко Дунаєвецькій селищній раді вдалося отримати кошти субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, які були витрачені на капітальний ремонт харчоблоку на заміну дверних блоків в будівлі Дунаєвецького ДНЗ «Дзвіночок».

     Дунаєвецька селищна рада у минулому році змогла залучитися підтримкою Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Коштами ДФРР частково було профінансовано будівництво спортивного майданчика на селищному стадіоні та розпочато реалізацію проекту по капітальному ремонту водогону в селищі Дунаївці.

     Немало робіт з благоустрою та розвитку інфраструктури здійснено за кошти місцевого бюджету. Це і роботи по будівництву водогону в с. Малий Карабчіїв, поточні ремонти водогону в селах громади. Також  встановлено 3 автобусні зупинки, в декількох селах громади проведено поточний ремонт криниць громадського користування та проведено благоустрій придорожніх смуг, сміттєзвалищ і  кладовищ.

     Спільно з громадською організацією «Асоціація розвитку села» селищна рада взяла участь в проекті утворення добровільних пожежних дружин. За підтримки Ради Європи в с. Малий Карабчіїі, с. Тинна, с. Удріївці, с. Лошківці, с. Міцівці, с. Ставище, с. Підлісний Мукарів, с. Морозів утворено добровільні пожежні дружини для яких придбано причепи з бочками, вогнегасники та інше обладнання для гасіння пожеж. Крім того закуплено мотопомпу, пожежні рукава, вогнегасники, комплекти форм, берців та бійцівок, драбини для місцевої пожежної команди в селищі Дунаївці.

          По закінчення заходу селищний голова Антон Камінський наголосив, що без спільної, професійної і злагодженої праці всіх депутатів селищної ради, членів виконавчого комітету, працівників селищної ради, мешканців територіальної громади не вдалося б домогтися тих результатів, які на сьогодні є.

     Саме завдяки розумінню та підтримці Народного депутата Олександра Гереги, обласних та районних очільників влади, депутатів районної ради, голови Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади, керівників комунальних підприємств, закладів та установ, приватних підприємців та мешканців нашої громади було зроблено значний обсяг робіт.

     Голова громади подякував усім за підтримку в роботі та розуміння всім, хто допомагав Дунаєвецькій селищній раді конкретними справами, благодійними внесками, порадами, своїм досвідом та ініціативою роботи, добрими справами на благо наших жителів.

     Слід відмітити те, що попередньо Антон Петрович прозвітував про свою роботу за минулий рік  в кожному старостинському окрузі Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади. Разом головою селищної ради про свою роботу за попередній рік звітували старости та керівники комунальних закладів селищної ради та працівники закладів культури. У декількох засіданнях взяла участь депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко. На звітних засідання жителями громади піднімалися питання благоустрою, постачання води, проблеми вуличного освітлення та ремонту доріг. Загалом було проведено 12 зустрічей з громадянами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень