A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Пора прибирання

Дата: 20.04.2018 14:43
Кількість переглядів: 786

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Весна – це пора, коли все живе прокидається після зимової сплячки, з’являються бруньки, прилітають птахи з теплих країв. Повсюди починаються роботи на присадибних ділянках та прилеглих територіях. Саме тому в усіх населених пунктах Дунаєвецької селищної  об’єднаної територіальної громади як тільки потепліло, старости, зорганізувавши працівників закладів культури, охорони здоров’я та освіти,  взяли активну участь в щорічній акції «За чисте довкілля». Також до участі у «великому прибиранні» залучено громадськість, населення та працівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності.

   У ході робіт по благоустрою було ліквідовано стихійні сміттєзвалища, здійснено прибирання та приведення до належного санітарного стану прибудинкові території, парки, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, очищено від сміття вулиці, дороги та тротуари. Висаджено молоді дерева, кущі та квітники. Здійснено прибирання, побілка бордюрів та дерев як у населених пунктах громади, так і за їх межами -  на узбіччях доріг, очищено від побутового сміття береги водойм, здійснено заходи з прибирання кладовищ, братських могил та почесних поховань.

   Сьогодні роботи з благоустрою тривають і з кожним днем територія громади стає охайнішою, набуваючи весняно – святкового вигляду.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень