A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Ніхто не забутий, ніщо не забуте… Напередодні Дня Перемоги відвідали ветеранів Другої світової війни

Дата: 08.05.2018 17:07
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

   Напередодні Дня Перемоги 8 травня в День пам’яті  та примирення голова Дунаєвецької селищної ради Антон Камінський та секретар селищної ради Віталій Радецький разом із старостами сіл відвідали ветеранів Другої Світової війни, учасників бойових дій та вдів загиблих воїнів, які проживають на території  громади.

    Володимир Євдокимович Кучерявий, Тадеуш Казимирович Лук’янов, Олександр Федорович Бранько, Франц Карлович Коцемир та Василь Петрович Чорнодоля, - знайомі декільком поколінням мешканців нашої громади. Усі молодими пішли на фронт, воювали на різних фронтах та повернулися у рідні села.

        Вітаючи сивочолих героїв з річницею Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні, керівник громади дякував їм за мужність, за те, що витримали тягар війни і повернувшись, самовідданою працею розбудовували народне господарство. За те, що відвоювавши країну у ворога, дали можливість наступним поколінням жити, творити, ростити дітей під мирним небом. Гості бажали їм та їхнім родинам добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди, подякували за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, є людьми, гідними прикладу. В знак пошани представники влади вручили ветеранам квіти та продуктові набори від селищної ради та народного депутата України Олександра Гереги.

 Також Антон Петрович із старостами поспілкувалися з ветеранами, вислухали їхні розповіді про життя, спогади про молодість, цікавилися нагальними проблемами. Вражає життєва мудрість учасників війни, їхня небайдужість і біль щодо сучасних трагічних подій в Україні.

   Ветерани дякували  гостям за увагу до себе, адже і представники влади в громаді, і соціальні та медичні працівники,  школярі зі своїми наставниками – створюють всі умови, аби кожен з наших ветеранів відчув турботу, повагу і шанобливе ставлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень