A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Діти без війни

Дата: 08.05.2018 14:09
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

     День Перемоги – дуже важливе і велике свято для України, ставитись до якого потрібно з особливою шаною. Цього дня у людей є можливість вшанувати пам'ять і пригадати тих, хто відстоював свободу і незалежність рідного краю. Вихованці нашого дитсадка селища Дунаївці також долучились до відзначення цієї знаменної дати.  8 травня музична зала зібрала багато маленьких глядачів, вони прийшли переглянути літературно-музичне свято примирення і пам’яті «Діти без війни», яке підготували дошкільники середньої групи (вихователь  Максименко В.В. ) та старших груп під керівництвом Заклецької Л.М.

    На святі панувала атмосфера не тільки радості, але і суму, адже практично кожна сім'я постраждала у тій страшній війні. Діти слухали патріотичні пісні у виконанні музичного керівника Заклецької Л.М. та вихователя старшої групи Корженівської М.В. , декламували вірші, розігрували сценки, виконували таночки. Та надзвичайно вразила присутніх постановка композиції, де було показано зв'язок поколінь: душевний стан дітей минулих років і сьогодення у різні періоди держави. Виступи дітей супроводжувалися вдало підібраною музикою. Великим доповненням слугувало використання різних атрибутів, зокрема віночка з стрічками, букета колосків та маків, обв’язаного жовто-блакитною стрічкою, прапора та інших.

     Прикрасою свята став виступ оркестра, який отримав багато схвальних відгуків та аплодисменти.

    Свято було просякнуте безмежною та палкою любов’ю дітей до рідного краю, до своїх батьків, рідних і вірою в те, що наша держава буде вільною, могутньою, квітучою та головне – мирною. Невипадково малята виконали яскравий танець з голубами миру.

 Проведення свята сприяло вихованню в дошкільників патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до воїнів-визволителів. Адже любов до Батьківщини не приходить сама собою. Її потрібно плекати змалку і робити це з гарячим серцем.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень