A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

День Європи у Хмельницькому центрі розвитку місцевого самоврядування

Дата: 21.05.2018 11:50
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

   День Європи у Хмельницькому центрі розвитку місцевого самоврядування відбувався мегапозитивно і продуктивно! Уявіть, коли молодь креативить, як молодь може розвивати і змінювати громади, щоб там залишалася молодь (і тавтологія тут доречна). Працювали в форматі світового кафе, але на український лад.  Протягом шести годин студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та актив Хмельницького університету управління і права стратегували над тим, як молодь бачить розвиток туризму у громадах, що і як вони б зробили, де могли б себе зреалізувати у бізнесі, як треба змінити освіту, щоб вона була цікавою і взагалі – якою має бути громада, щоб молоді люди хотіли там працювати. Спочатку це було грою, яка згодом викристалізувалося у справжні проекти, роботу над якими плануємо продовжити! Також за результатами сьогоднішнього креативу розробимо рекомендації для громад, що варто врахувати у розвитку, з точки зору молоді.

   Активну участь в роботі команд (студентів педагогічної академії) взяв секретар Дунаєвецької селищної ради Віталій Радецький та представник Лісогринівецької об’єднаної територіальної громади Леонід Купельський.

     Все тільки починається і ми продовжимо роботу з молоддю і повеземо її у громади, бо саме за сьогоднішніми студентами майбутнє нашої країни! Над креативом працювали радники Хмельницького ЦРМС  Катерина Савчук, Алла Собко, Наталія Любченко.

   Сьогоднішні Дні Європи у Хмельницькому ЦРМС стали можливими завдяки програмі ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіону України.

                                          За матеріалами Хмельницького ЦРМС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень