A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

До уваги власників тварин: бюджетні дотації надаються лише на вчасно ідентифікованих тварин

Дата: 08.11.2017 16:16
Кількість переглядів: 837

 

      Дунаєвецьке районне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області доводить до відома власників тварин, що згідно з розподілом видатків у проекті Державного бюджету України на 2018 на державну підтримку галузі тваринництва заплановано виділити 2 млрд 300 млн грн. Тому Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин нагадує власникам тварин, що бюджетні дотації надаються лише на тварин, які ідентифіковані та зареєстровані у встановленому порядку.  Наявність у власника цих тварин та їх відповідність даним Єдиного державного реєстру тварин може перевірятися відповідними контролюючими органами.
      Відповідно до Порядку використання сум податку на додану вартість, сплачених переробними підприємствами до спеціального фонду державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2011 р. № 246 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2012 р. № 342), у 2018 році бюджетні кошти можуть бути спрямовані на державну підтримку галузі тваринництва шляхом здійснення таких виплат:

  1. спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби;
  2. часткове відшкодування;
  • вартості закуплених племінних телиць, нетелей та корів молочного, м'ясного і комбінованого напряму продуктивності;
  • витрат на закупівлю установки індивідуального доїння;
  1. за вирощені та продані на забій і переробку суб'єктам господарювання, які мають власні (орендовані) потужності для забою тварин, молодняк великої рогатої худоби та свині (крім свиноматок і кнурів) (фізичним особам, фізичним особам - членам виробничих або обслуговуючих сільськогосподарських кооперативів, а також фермерським господарствам);
  2. спеціальної бюджетної дотації за поголів'я корів м'ясного напряму продуктивності.

     Для уникнення непорозумінь при проведенні таких перевірок власники тварин мають дотримуватися законодавства України з ідентифікації та реєстрації тварин:

  • своєчасно реєструвати господарства з розведення, утримання, забою, утилізації тварин у Єдиному державному реєстрі тварин;
  • своєчасно ідентифікувати усіх тварин у господарстві;
  • вчасно подавати дані для реєстрації тварин, усіх переміщень між господарствами, а також про забій, утилізацію та падіж тварин.

Дунаєвецьке районне управління
ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень