A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Підсумки участі у змаганнях з волейболу в лютому 2017 р.

Дата: 13.03.2017 17:04
Кількість переглядів: 934

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

11 лютого команда «Air Boys» (смт. Дунаївці) взяла участь у міжобласному турнірі з волейболу серед учнів навчальних закладів в м. Хмельницький, де посіли найвищу сходинку.

10-11 лютого пройшов черговий етап «Подільської ліги» серед дівчат 2001-2002 р.н. в м. Дунаївці, де взяла участь команда «ОТГ» (смт. Дунаївці).

18 лютого у селищі Дунаївці проведено першість Дунаєвецької селищної ОТГ з волейболу серед юнаків, присвячену «Дню Небесної Сотні». У змаганнях брали участь 5 команд: «Air Boys» (смт. Дунаївці), збірна команда з волейболу селища Дунаївці, юнаки з села Томашіка, Городоцька ДЮСШ і Ярмолинецька ДЮСШ. Перемогу здобули юнаки Городоцької ДЮСШ. 2 місце посіла команда «Air Boys» (смт. Дунаївці). Бронзу отримали юнаки з села Томашівки (також команда нашої ОТГ). Усі учасники були нагородженні грамотами, а призери змагань – грамотами, кубками та медалями.

24-25 лютого пройшов 4 етап «Подільської ліги» серед чоловіків. Це останній груповий етап перед двома фінальними. Команда ОТГ «Подолянин» впевнено перемогли 3 гри і здобули путівку у фінальні 2 етапи.

26 лютого у смт. Ярмолинцях було проведено відкритий кубок району з волейболу пам’яті Леоніда Стефанишена, де взяли участь 8 команд з Хмельницької області. Наші юні спортсмени – команда «Air Boys» (смт. Дунаївці) – поступились у груповому етапі волейбольній команді з смт. Ярмолинці та здобули право грати за 3-4 місце. У запеклій боротьбі і підтримці групи вболівальників наша команда здобула 3 місце.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень