A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

ФУТБОЛЬНИЙ СЕЗОН 2017 РОКУ ЗАВЕРШИВСЯ

Дата: 30.10.2017 11:00
Кількість переглядів: 1166

     Чемпіоном Прем’єр ліги на Хмельниччині знову стала команда  «Агробізнес» м. Волочиськ. Останнім часом вже стало традицією, що команда «Агробізнес» не дає можливості жодній команді - учасниці Чемпіонату зійти на самий вищий п’єдестал Хмельницького обласного футболу.

     Наш Дунаєвецький район у Прем’єр лізі представляла одна команда - ФК «Дунаївці», яка посіла п’яту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату. На фініші у другому колі не вистачило досвіду та майстерності як футболістам так і молодим тренерам, для того щоб попасти в трійку призерів.

     Приємно відмітити, що в цьому році від нашої громади у Чемпіонаті області Першої ліги взяло участь дві команди : «Громада – Міць» та команда «Крила Рад – Студениця». Основу цих команд складали місцеві футболісти, але, приймаючи участь ще і в Чемпіонаті Дунаєвецького району тим же складом,  надто важко було добитися успіху в Чемпіонаті області.  Відповідно команда «Громада-Міць» зайняла  шосте місце, а команда «Крила Рад – Студениця»дев’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату.

     Досить цікаво і на диво організовано пройшов чемпіонат Дунаєвецького району з футболу в цьому році. Від нашої громади прийняти участь п’ять команд. У фінальну частину попали команди «Міць» с.Міцівці (інструктор по спорту Ярослав Лянскорунський) та команда «Студениця» с. Томашівка (інструктор по спорту Віталій Рибак). В безкомпромісній та запеклій боротьбі наші команди почесно вибороли - срібні медалі команда «Студениця» і бронзові медалі – команда «Міць».

     Любителі футболу вітають наших призерів. Позаду важкий футбольний сезон. В міжсезоння є час подумати про те, що потрібно зробити для того, щоб в селищі та в громаді футбольне господарство процвітало, були хороші результати, які б радували наших вболівальників та  прославляли наш край.

Відділ культури, спорту, молоді та туризму
виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень