A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

День Соборності України

Дата: 22.01.2018 15:29
Кількість переглядів: 854

     22 січня Україна щороку відзначає державне свято – День Соборності України з нагоди проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

     Сьогодні Україна, можливо як ніколи раніше, потребує єдності й соборності всього українського народу. Тому з метою виховання в підростаючого покоління поваги та любові до Батьківщини, національної свiдомостi, людської гідності та поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, його значення для історичного розвитку України, в Дунаєвецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. було проведено урочисту лінійку.

     В ході її проведення учні ознайомились зі знаковою сторінкою української історії, переглянули історичні документальні кадри про події, які відбувалися майже 100 років тому, хвилиною мовчання вшанували пам’ять про незліченні жертви наших співвітчизників, покладені на вівтар незалежності, соборності, державності.  Новий навчальний тиждень учні та педагогічний колектив школи розпочали з виконання державного гімну.

    Після цього учні та адміністрація школи, працівники відділу освіти Дунаєвецької селищної ОТГ здійснили покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

    Сьогодні Україна переживає тяжкі часи. Часи, коли наші співвітчизники захищають на Сході свою країну від ворога. Ми вдячні їм за цей патріотичний подвиг. І, як зазначила президент школи Вероніка Музикоришко: «Ми, молоде покоління Незалежної України, віримо, що територіальна цілісність нашої держави, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень