A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Ласкаво просимо у «Подільські джерела»!

Дата: 15.06.2017 13:40
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Мальовничий Малієвецький край, де тісно переплелись чарівні природні ландшафти з багатою історичною спадщиною, знову запросив у гості дітей Дунаєвеччини Уже сьомий рік поспіль свої двері гостинно відкриває для учнів району табір «Подільські джерела».

     Відкриття табору відбулось у понеділок. За традицією, на святкову лінійку з цієї нагоди завітали гості: голова райдержадміністрації Олександр Бернашевський, голова районної ради Ольга Михальська, міський голова Веліна Заяць, начальник відділу у справах дітей, молоді та спорту РДА Інна Ісакова та інші.

     Школярі (а першу зміну наповнили учні молодшого шкільного віку) вишикувались у загони на площі перед будівлею школи, де розташовано табір. Після урочистого виконання Державного Гімну та підняття прапора діти та дорослі вшанували хвилиною мовчання пам'ять Небесної Сотні та воїнів російсько-української війни, які загинули на сході України. Капітани по черзі представили свої загони та девізи. Зі святом відкриття табора усіх привітав незмінний директор «Подільських джерел» Олександр Онищук. Він подякував представникам влади за підтримку, а дітям побажав гарно провести час та насолодитися відпочинком.

     Дітей привітали також голова РДА Олександр Бернашевський, голова районної ради Ольга Михальська та голова міської ради Веліна Заяць. Були того дня і подарунки. Секретар Дунаєвецької селищної ради Віталій Радецький подарував табору ноутбук, а представник народного депутата Олександра Гереги Тетяна Ільєва – м'ячі.

     Діти, у свою чергу, порадували присутніх гарною піснею. Завершальним акордом свята стали повітряні кульки, випущені у небо – як символ гарного настрою та майбутніх радісних днів, проведених дітьми у таборі.

Ольга Остапчук
газета «Дунаєвецький вісник»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень