A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Благословенна будь, берегиня Мати

Дата: 22.05.2017 13:47
Кількість переглядів: 896

     Мабуть немає нічого дорожчого для людини як рідний дім. Додому повертаємося з далеких доріг, несемо свої радощі, сумніви й печалі. Саме в рідній домівці черпаємо любов, добро, тепло і ніжність від найдорожчої людини – Матері.

     Місяць травень – то найкращий місяць у році. Весна приходить зі своїм сонячним промінням і днями повної радості. І в один із таких весняних днів, у другу неділю травня увесь світ відзначає День матері. Саме цього дня Дунаєвецька селищна об’єднана територіальна громада в Міцівецькому сільському будинку культури вшанувала жінку-матір, жінку трудівницю, жінку берегиню життя на землі.

     У просторому залі будинку культури кожне село із об’єднаної громади привезло виставки художньої вишивки. Тут були представленні: рушники, серветки, доріжки, картини, ікони, вишиванки – чоловічі, жіночі, дитячі. Всі ці прикраси творили своїми руками наші мами та бабусі.

     На свято нашої громади було запрошено матерів-героїнь, багатодітних мам, які виростили та дали дорогу в життя своїм дітям.

      Всіх присутніх зі святом матері привітав голова Дунаєвецької селищної об’єднаної громади Антон Камінський та староста села Міцівці Поліна Боярська. Культосвітні працівники разом з учасниками художньої самодіяльності з усієї громади подарували всім присутнім гарний настрій піснями та танцювальними композиціями.

Крижанівська Л.А.,
завідуюча Міцівецької сільської бібліотеки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень