A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Підсумки участі у відкритому Чемпіонаті (Кубку) Хмельницького з футзалу

Дата: 07.03.2017 14:10
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

 

У сезоні 2016-2017 року команда ФК «Міць» вперше у своїй історії взяла участь у відкритому Чемпіонаті (Кубку) Хмельницького з футзалу у 5 дивізіоні (загальна кількість команд-учасників 25).

Футзальні баталії для гравців та функціонерів команди розпочались 12 листопада 2016 року. У минулому залишились перемоги на останніх секундах гри, яскрава гра команди, прикрі поразки, вилучення гравців, справжня чоловіча боротьба на кожному клаптику футбольного паркету.

Та все ж «футбольна казка» має властивість закінчуватись, у даному випадку на мажорній ноті команда ФК «Міць» Дунаєвецької селищної громади перемогла з рахунком 5:3 команду ДЮСШ №1 «Україна» м. Хмельницького та завершила свою участь у Преміум-лізі. Незважаючи на молодість окремих гравців, відсутність досвіду, команда потрапила з 25 команд у п’ятірку кращих команд 5 дивізіону. Зупинились лише на стадії плей-оф та ¼ Малого кубка.

І найголовніше, футбольний клуб «Міць» повністю укомплектований з місцевих гравців ОТГ: (граючі тренери команди Сергій Войцехівський, Ярослав Лянскорунський, капітан команди Ігор Гіджеліцький, воротарі Сизов Денис, Лянскорунський Ігор (пропустив найменшу кількість голів за весь турнір), дует кращих бомбардирів команди братів Московчуків Ярослава та Богдана, кращі нападники Анцут Богдан, Кушлак Артур та захисники Крижанівський Сергій, Дженджелей Андрій, Гордань Володимир, Лянскорунський Сергій, Добровольський В’ячеслав.

Окрема подяка від команди приватному підприємцю ТМ «Айріс» Боднару В'ячеславу Анатолійовичу, голові Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади Камінському Антону Петровичу та усьому депутатському корпусу Дунаєвецької селищної ради. Ваша віра в команду додає наснаги! Тому переконані, що за підтримки палких вболівальників та керівництва громади, великі перемоги та тріумфи у нас ще попереду. А зараз готуємось до нового футбольного сезону, де маємо велику надію, що команда ФК «Міць» буде брати участь у Чемпіонаті Хмельницької області з футболу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень