A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відбулося виїзне засідання колегії Дунаєвецької РДА

Дата: 25.04.2018 16:48
Кількість переглядів: 843

   25 квітня в актовій залі ДП "Дунаєвецький КХП" під головуванням голови Дунаєвецької райдержадміністрації Олександра Бернашевського було проведено виїзне засідання колегії райдержадміністрації.

   У заході взяли участь голови об’єднаних територіальних громад району, старости Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади, депутати районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, районних служб та організацій, громадськість та інші.

  Начальник управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Тетяна Тиран, виступаючи по першому питанню порядку денного, інформувала про підсумки соціально-економічного розвитку району за січень-березень 2018 року.  Підбив підсумки про роботу Дунаєвецької селищної ради за І квартал 2018 року і Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський. До слова також запрошувався керівник Балинської дільниці ТОВ "Кононівський елеватор" Олександр Яблунівський.

 Про виконання органами місцевого самоврядування делегованих повноважень у сфері соціального захисту дітей, запобігання бездоглядності та безпритульності неповнолітніх інформувала начальник служби у справах дітей Дунаєвецької райдержадміністрації Наталя Яворська та начальник Дунаєвецького ВП ГУНП в Хмельницькій області Петро Фурман.

   Про стан організації літнього відпочинку, оздоровлення дітей та молоді влітку 2018 року доповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту Дунаєвецької райдержадміністрації Інна Ісакова та начальник управління Держпродспоживслужби району Віталій Лисак.

   За підсумками засідання колегії райдержадміністрації прийняті відповідні рішення.

   Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, головою райдержадміністрації по кожному питанню було дано низку доручень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень