A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Успішний захист науково-дослідницьких робіт

Дата: 19.02.2018 17:09
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

 

    Мала академія наук України – це вагома ланка позашкільної освіти учнівської молоді, яка з року в рік дає можливість обдарованим дітям заявити про себе, представляючи власне дослідження. Це перше наукове відкриття може бути зовсім незначним, але воно потребує ґрунтовних знань з базового предмета та глибокого вивчення досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості.

    17-18 лютого відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Хмельницького територіального відділення МАН. Захід проходив на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. У перший день конкурсу-захисту здійснювалось оцінювання навчальних досягнень учнів-членів МАН із базових дисциплін на основі виконаних ними контрольних робіт. Наступного дня відбувся  захист науково-дослідницьких робіт.

    Дунаєвецьку селищну ОТГ цього річ представляли учні 11 класу Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст., які достойно захистили наукову честь громади, здобувши призові місця.

     ІІІ місце у секції математики посіла Вероніка Музикоришко із роботою «Дослідження властивостей функції та побудова графіків» (педагогічний керівник В. М. Боднар).

     ІІІ місце у секції української літератури виборола  Вікторія Слободянюк, здійснивши дослідження на тему «Відображення психологічних змін у свідомості дитини в творах М.М. Коцюбинського» (педагогічний керівник І. С. Радецька).

    У секції історії України презентував свою науково-дослідницьку роботу «Історія повоєнного дитинства (1945-1953 рр.)» Денис Стрельський (педагогічний керівник А.В. Надвідна), який здобув ІІ місце.

     Ми вітаємо учнів та педагогічних керівників із вдалим закінченням ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Нехай граніт науки стає для наших юних науковців все м’якшим та смачнішим, адже участь у наукових змаганнях робить нашу молодь відкритою до нових знань, грамотною, компетентною, творчою, дає поштовх до самовдосконалення та майбутньої успішної професійної діяльності. 

Анастасія Надвідна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень