A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

1 червня - День захисту дітей

Дата: 02.06.2017 10:03
Кількість переглядів: 2552

 

Селище Дунаївці

      1 червня 2017 р. урочисті заходи з нагоди Дня захисту дітей в смт. Дунаївці відбулися на селищному стадіоні. До усіх присутніх з вітальним словом звернулася заступник селищного голови – начальник відділу освіти Ліля Гіджеліцька. Опісля з рук директора школи Віктора Богуша найкращі учні школи були нагородженні похвальними листами та грамотами за активну участь в житті школи. До уваги глядачів учасники свята презентували концерту програму із запальними піснями та танцювальними композиціями. Відвідали свято і вихованці Дунаєвецького дошкільного навчального закладу «Дзвіночок», які потішили школярів та дорослих цікавими художніми номерами та ще раз підтвердили, що ми маємо ким пишатись. Селищний голова Антон Камінський хоча й не відвідав свято, проте зміг піднести настрій дітей ще більше, подарувавши кожному учню школи та усім вихованцям дитячого садка солодкий подарунок

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Село Міцівці

     В Міцівецькій загальноосвітній школі для усіх школярів теж було влаштовано свято дитинства. День захисту дітей розпочався з урочистої лінійки, підняття Державного Прапора. Усіх присутніх привітала директор школи Таїса Бучківська. Вона побажала дітям здоров’я, миру, веселих канікул. Учасники танцювального гуртка танцювали Танець дружби, а тоді запросили усіх дітей, вчителів, директора до загального флеш-мобу. Після цього діти мали змогу показати свої таланти. В Будинку культури вони танцювали, співали, читали вірші, розказували гуморески. Своє вміння танцювати показали учні молодшої, середньої та старшої танцювальної групи. Це «Танець з рушниками», «Перелаз», «Вишенька-черешенька», «Полька», «Поцілунок», «Недетское время», «У-ха-ха», «Мікі мауси», «Бельгійський танець». Гарно показали своє вміння співати Каспрук Дар’я, Данчук Олександра, Кучерявий Олександр. В кінці свята усім охочим дали можливість продемонструвати свої таланти. На завершення директор школи Таїса Бучківська та староста села Поліна Боярська вручили всім учням солодкі подарунки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Село Лошківці

     Весело пройшло свято в Лошковецькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей. Цей день пройшов у вигляді веселого експресу ігор і витівок з гарним настроєм, добрими посмішками і заразливим сміхом. З самого ранку на подвір’ї школи було гамірно та весело – зібралась дітвора на свято. Спочатку відбулася урочиста лінійка. По закінченню лінійки діти отримали солодощі від відділу освіти виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради. А продовжили святкувати День захисту дітей на природі. Ігри, конкурси та забави на свіжому повітрі принесли дітям справжнє задоволення і, сподіваємось, залишаться в пам’яті дітей надовго.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Село Тинна

      1 червня у Тиннянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося конкурсно-розважальне свято «Ми – України діти, її надія і цвіт». У програмі свята було проведено спортивні змагання-естафети для учнів 1-6 класів, змагання з волейболу і тенісу у двох вікових категоріях – між учнями 7-8 класів та 9-11 класів, розважальну програму «Нумо вгадай» та святкову дискотеку. В кінці свята учні школи поласували святковим обідом у шкільній їдальні і солодощами від адміністрації Дунаєвецької селищної ради

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Село Томашівка

      1 червня 2017 року учні Томашівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів святкували День захисту дітей. У програмі свята були проведені розважальні ігри, конкурс малюнків на асфальті, флешмоб "Ми твоє майбутнє, Україно", спортивні змагання. Всі учні отримали солодкі подарунки від керівництва Дунаєвецької селищної ради.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Село Маліївці

     1 червня 2017 р. День захисту дітей зібрав усю шкільну родину Малієвецького навчально-виховного комплексу. Учні школи та вихованці дитячого садочка ділилися своїми мріями та бажаннями, змагалися у конкурсі малюнків на асфальті, пісенному конкурсі «Караоке» , декламували вірші про літо, про дітей. Було багато пісень,  танців, ігор. А наприкінці свята з рук директора Валентини Онищук всі отримали солодкі сюрпризи. Свято принесло усім багато радості та задоволення. Гарного усім літа, веселого відпочинку та щасливого дитинства!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Село Ставище

     Діти - найбільший скарб. З ними хочеться постійно спілкуватись, гратись. У нас на очах кожна дитина росте, розумнішає, розвивається. 1 червня 2017 р. у Ставищенському навчально-виховному комплексі зібрались діти в школі на гарне дитяче свято. Проведено ігри на свіжому повітрі, естафети, конкурс малюнків на асфальті.

Фото без опису Фото без опису  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень