Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Розвиток місцевого самоврядування. Становлення інституту старости

Дата: 27.10.2017 15:04
Кількість переглядів: 943

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

     За такою назвою 26-27 жовтня 2017 року Хмельницький Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій провів Всеукраїнську науково-практичну конференцію.

     Зазначений науково-практичний захід організований в рамках заключного етапу проекту «Староста об’єднаної територіальної громади та громадськість: виклики сьогодення», який реалізується спільно з Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Хмельницькою обласною радою за сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

     Конференція проведена з метою розповсюдження досвіду Хмельницької області з впровадження реформи місцевого самоврядування.

      У відкритті та роботі науково-практичного заходу взяли участь: керівник проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні Даніель Зайберлінг, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Національного агентства України з питань державної служби Марина Канавець, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, директор Хмельницького Центру ППК Микола Баюк.

     Дунаєвецьку селищну об'єднану територіальну громаду на конференції представляли староста с. Маліївці, Слобідка-Малієвецька, Сприсівка Іван Федорович, староста с. Міцівці Поліна Боярська, староста с. Підлісний Мукарів, Варварівка Олена Романишена. Досвідом співпраці та способами організації роботи адміністрації громади та старост з учасниками конференції поділився секретар Дунаєвецької селищної ради Віталій Радецький.

За матеріалами сайту Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень