A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Уклін – живим, полеглим - слава

Дата: 16.02.2018 09:20
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    15 лютого Україна відзначила День виводу радянських військ з Афганістану, ця дата стала і  днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав.

   У 29-річницю тієї незабутньої події, ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.

   Жителі села Тернова не залишились осторонь цієї пам’ятної дати і пишаються трьома своїми односельчанами воїнами-афганцями: Анатолієм Вибодовським, Іваном Атаманчуком, Ігорем Третільніцьким.  У цей визначний день сільський староста Анатолій Цапар, діловод Раїса Городецька, депутат Дунаєвецької селищної ради Іван Швець,  директор будинку культури Галина Атаманчук  та бібліотекар Жанна Павлушинська привітали їх теплим словом та згадали хвилиною мовчання загиблих у Афганських горах та пустелях.   Анатолій Феодосійович, звертаючись до присутніх, висловив вдячність воїнам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність і людяність, виявлені під час виконання інтернаціонального обов’язку та вручив їм подарунки.

   З  кожним роком все далі історія відділяє нас від вогненних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті приклади стійкості та вірності військовому обов’язку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень