A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Традиційний турнір «Пролісок» 2017 у Дунаєвецькій селищній ОТГ

Дата: 15.03.2017 10:20
Кількість переглядів: 980

Фото без опису

 

     В нашому селищі стало уже доброю традицією кожного року проводити змагання з волейболу на відкриту першість Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади серед дівчат «Пролісок» присвяченому міжнародному жіночому дню 8-го березня.
     У змаганнях взяли участь наші старі – добрі знайомі команди з Ярмолинець, Городка та с. Томашівка. Загалом заявлених команд налічувалось шість, а саме: господарка турніру команда Дунаєвецької ЗОШ І–ІІІ ступенів (тренер Шептицька Світлана Василівна), команда Томашівської ЗОШ І – ІІІ ступенів (тренер Боднар Віктор Петрович), команда Городоцької ДЮСШ, команда «Аматори» Ярмолинецької ЗОШ № 2 І – ІІІ ступенів та двікоманди від Дунаєвецької ДЮСШ.
     Турнір розпочався з привітальних слів наших гостей: директора Дунаєвецької ЗОШ І – ІІІ ступенів Богуша Віктора Степановича та секретаря Дунаєвецької селищної ОТГ Радецького Віталія Едуардовича, які привітавши учасниць турніру з Міжнародним жіночим днем, побажала їм перемоги не лише у спорті, але і у житті та запевнили, що саме фізична культура і спорт є запорукою здорової нації, яка дає нам наснагу і силу в подальшому.
     Свисток головного судді дав початок таким очікуваним для глядачів та учасникам початок змагань. Учасниці активно змагались між собою, проявили справжній спортивний характер і показали непогану гру. Непереборний спортивний дух та позитивний настрій панував у спортзалі протягом всіх змагань.
     Отже, у підсумку почесне третє місце посіла команда «Аматори» Ярмолинецької ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів. А ось у фінальну спортивну боротьбу увійшла команда Дунаєвецької ДЮСШ та наші дівчата з Дунаєвецької ЗОШ (капітан команди Єфаніна Вікторія, гравці: Швець Мар’яна, Колісник Діна, Юрчак Вікторія, Рибак Ліна, Грусіцька Діана, Новіцька Ірина, Ліщук Олеся). Підопічні тренера Шептицької С.В. до останнього очка боролися за перемогу, але все ж перше місце виборола минулорічна тріумфаторка змагань команда Дунаєвецької ДЮСШ.
    Пам’ятні спортивні призи та нагороди переможцям та призерам за дорученням оргкомітету вручили секретар Дунаєвецької селищної ОТГ Радецький Віталій Едуардович, відповідальний Дунаєвецької ОТГ по волейболу та керівника гуртків з волейболу Яковинчик Володимир Володимирович та директор ДСЦФЗН «Спорт для всіх» Войцехівський Сергій Васильович.
     Оргкомітет змагань висловлює щиру вдячність Дунаєвецькому селещному голові Камінському Антону Петровичу та директору Дунаєвецької ЗОШ І – ІІІ ступенів Богушу Віктору Степановичу, а також вчителеві фізичної культури Пелюху Віктору Станіславовичу за вагомий трудовий внесок у змаганнях.

Сергій Войцехівський, директор ДСЦФЗН «Спорт для всіх»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень