A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Завершився Чемпіонат Дунаєвецького району з футзалу 2018 року

Дата: 05.03.2018 10:55
Кількість переглядів: 1058

Фото без опису

Фото без опису

     На протязі лютого-березня 24 футбольних колективи з кожної об’єднаної громади нашого району взяли участь у видовищному дійстві, яке називається футзал. Вболівальники кожні вихідні дні заповнювали спортивний комплекс «Колос» м. Дунаївці вщент. Нашу громаду представляло 5 колективів: «Студениця» (с.Томашівка), «Міць» (с. Міцівці), Нива (с. Лошківці), ФК «Дунаївці» (смт. Дунаївці) та «Надія» (с. Морозів). На початку змагань організатори провели жеребкування та  поділили учасників на чотири групи по шість команд. Наші кращі колективи: «Студениця» (с. Томашівка) та «Міць» (с. Міцівці),  які є лідерами вже не один рік у футболі, набравшись досвіду в обласних змаганнях,  не залишили ніяких шансів своїм суперникам у своїх підгрупах, зайнявши перші місця і таким чином вийшли в 1/8 турніру. Залишилось вісім найсильніших команд які знову за долею жереба були поділені на дві групи по чотири команди.

    Не дивлячись на майстерність і досвід команд, в групі А команда «Студениця» (с. Томашівка) знову переграла усіх суперників і вийшла у фінал змагань. Дисципліна, самовіддача, велике бажання перемогти, відповідальність перед вболівальниками і «Студениця» знову стає срібним призером Чемпіонату Дунаєвецького району з футзалу, поступившись з мінімальним рахунком 2:4  МФК «Дунаївці».

   Команда «Міць» також показала в цьому турнірі, що вони досить відповідально і серйозно готувались до цих змагань, поступившись в своїй групі тільки майбутньому чемпіону МФК «Дунаївці», зайнявши другу сходинку, і вийшовши у фінал за ІІІ і ІV місце в Чемпіонаті. У фіналі  «Міць» екзаменувала досить сильна команда ДЮСШ м. Дунаївці в складі якої виступали тренери та гравці, які приймали участь в Чемпіонаті України ІІ ліги, але не дивлячись  на авторитети, «Міць» в цей день дійсно була міцною. Приємно вразило те, що поряд з досвідченими футболістами такими як Володимир Гардань, Андрій Дженджелей з’явилась молодь Олександр Лісовський, Денис Стрельський та інші, які нічим не поступалися футбольним авторитетам. В основний час гри переможця не було виявлено і лише після матчових семиметрових не пощастило, і так ІV місце.

   Нижче своїх можливостей виступили наші інші колективи з с. Лошківці, смт. Дунаївці та с. Морозів, не потрапивши у фінал.

   Вітаємо Михайла Береста та його команду «Студениця», Ярослава Лянскорунського та його команду «Міць» з їх успішними виступами в Чемпіонаті та зичимо їм в майбутньому сягнути вершин перемог та прославити наш край та нашу громаду.

Відділ культури, молоді, спорту та туризму

виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень