Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Новий трактор для КП «Господар - ОТГ»

Дата: 06.11.2017 11:03
Кількість переглядів: 1224

Фото без опису

 

    Із створенням комунального підприємства Дунаєвецької селищної ради «Господар – ОТГ» постало питання зміцнення матеріально-технічної бази новоствореного підприємства, а саме придбання потрібної спецтехніки, яка буде застосовуватись для виконання комунальних робіт в Дунаєвецькій селищній об’єднаній територіальній громаді.

     Нещодавно в рамках реалізації проекту «Закупівля трактора для комунального підприємства Дунаєвецької селищної ОТГ» за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури автопарк комунальника поповнився новим залізним конем – трактором МТЗ-82.1. Слід відмітити, що і в минулому році завдячуючи субвенції на розвиток інфраструктури було придбано екскаватор «Борекс-2201», Фотон FT-244, трактор ХТЗ, сміттєвоз з боковою загрузкою та інше обладнання для техніки.

      Як зазначив директор КП «Господар-ОТГ» Володимир Залевський: «Новий трактор оптимізує надання комунальних послуг населенню об’єднаної територіальної громади і покращить якість робіт по благоустрою територій. Крім того, жителі усіх населених пунктів зможуть скористатися послугами комунальної техніки, сплативши за це кошти на рахунок комунального підприємства».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень