A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

На марші спартакіада

Дата: 19.09.2017 11:15
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Напередодні святкування Дня фізичної культури і спорту в Дунаєвецькій селищній об’єднаній територіальній громаді стартувала спартакіада серед загальноосвітніх шкіл I-II ст. та загальноосвітніх шкіл I-III ст.

      Перший етап змагань 08 вересня 2017 року відбувся в с. Томашівка та с. Підлісний Мукарів, де взяло участь понад 170 учнів з дев’яти загальноосвітніх шкіл громади. Дівчата та юнаки змагалися у декількох видах спорту: футбол, волейбол, легка атлетика, настільний теніс.

       Вже 16 вересня 2017 року на стадіоні в смт. Дунаївці на другому етапі змагань у фіналі зустрілися найсильніші команди. Більше шести годин йшла безкомпромісна боротьба на усіх спортивних майданчиках селищного стадіону.

       На завершення цього спортивного дійства суддівська колегія визначила переможців та кращих спортсменів. Дунаєвецька селищна рада як організатор даного спортивного свята нагородила медалями, грамотами та цінними подарунками чемпіонів спартакіади, а також відзначила ветеранів спорту Дунаєвецької селищної ОТГ: Петрова Павла Григоровича, Дмітрієва Петра Олександровича, Єфімовича Василя Героновича, Горобця Володимира Васильовича, Ходоровського Сергія Володимировича.

Відділ культури, молоді, спорту та туризму
виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень