A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Якісному та надійному централізованому водопостачанню в селищі Дунаївці бути

Дата: 23.02.2018 11:18
Кількість переглядів: 851

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   В 2016 році перед керівництвом Дунаєвецької селищної ради постало питання забезпечення всіх жителів селища якісним та надійним водопостачанням, адже частина селища не була забезпечена централізованим водопостачанням, а в іншій частині населеного пункту послуги по водопостачанню не надавались у зв’язку з аварійним станом водогону.

   Питання водопостачання є пріоритетним в Плані соціально-економічного розвитку Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2017-2018 роки та в Програмі соціально-економічного розвитку Хмельницької області на 2017 рік. І тому для вирішення проблем водогону працівниками відділу соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту та благоустрою виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради було розроблено та подано на конкурс до Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) Проект «Реконструкція водогону в смт. Дунаївці, Дунаєвецького району, Хмельницької області». Загальна кошторисна вартість проекту складає 14177, 866 тисяч гривень. Цей Проект конкурсною комісією ДФРР було визнано переможним за умови співфінансування з місцевого бюджету Дунаєвецької селищної ради в розмірі 17% від загальної суми.

   Отже, виконуючи умови конкурсу, ДФРР на реконструкцію водогону було виділено 11717, 166 тисяч гривень, а селищною радою – 2460,700 тисяч гривень. Розпорядником коштів визнано державне підприємство «Хмельницька обласна служба єдиного замовника» Хмельницької обласної державної адміністрації, а виконавця робіт ТОВ «Альфа-Газ»  м. Старокостянтинів було визначено через систему електронних закупівель «PROZORRO» методом електронного відбору. 

   Наприкінці минулого року після отримання першої частини коштів від ДФРР в сумі 4274,456 тисяч гривень та співфінансування з місцевого бюджету в розмірі 600 тисяч гривень розпочалися роботи.

   З метою повного завершення робіт до кінця 2018 року по реконструкції водогону в селищі, відповідно Проекту,  ДФРР ще планує виділити  7442,700 тисяч гривень, а Дунаєвецька селищна рада у свою чергу – 1860,700 тисяч гривень.

   Отже, виконуючи роботи по реконструкції водогону в селищі Дунаївці, уже виникли та ще будуть виникати незручності в обмеженні постачання води та проїзду вулицями, а також порушенні їх естетичного вигляду і забруднення.

   Просимо жителів селища віднестися з розумінням до виконання робіт по реконструкції водогону та просимо вибачення за тимчасові незручності які в майбутньому виправдаються  наданням якісних послуг з водопостачання.

Начальник відділу соціально-економічного розвитку,
житлово-комунального господарства,
комунальної власності, транспорту та благоустрою
виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради
С.М. Висоброшний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень