A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відбулось пленарне засідання двадцять шостої (позачергової) сесії Дунаєвецької селищної ради

Дата: 22.12.2017 11:21
Кількість переглядів: 866

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      20 грудня 2017 р. в приміщенні Дунаєвецької загальноосвітньої школи відбулось пленарне засідання двадцять шостої (позачергової) сесії Дунаєвецької селищної ради VII скликання. В ньому взяло участь 20 депутатів. На засіданні  були присутні заступники селищного голови та начальники відділів виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради, старости сіл, працівники селищної ради, директори шкіл та завідуючі дошкільних навчальних закладів об’єднаної територіальної громади

     На розгляд депутатів були винесені питання:

  • Про внесення змін до бюджету Дунаєвецької селищної ради на 2017 рік             
  • Про бюджет Дунаєвецької селищної ради на 2018 рік       
  • Про надання дозволу на приватизацію квартири Марчук М.С. 
  • Земельні питання.
  • Різне.      

     На сесії Дунаєвецьким селищним головою Антоном Камінським було роз’яснено присутнім головний фінансовий план Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної  громади. Він коротко охарактеризував роботу кожної  бюджетної установи,  розповів про найважливіші  плани та цілі розвитку громади, які уже враховані та внесені до державного бюджету на 2018 рік, аби забезпечити повноцінне управління та функціонування Дунаєвецької селищної ради та бюджетних  закладів. Велику увагу при складанні Бюджету на 2018 рік приділялось  соціально-економічному та культурному розвитку об’єднаної громади, заробітній платі працівників, адже згідно з ухваленим Законом «Про Державний бюджет України на 2018 рік» мінімальна заробітна плата з 1 січня  становитиме 3723 гривні. Також не залишилась поза увагою депутатів і Медична реформа, яка стартує вже у наступному році.

     Насамкінець  засідання депутатами, Блоку Петра Порошенка «Солідарність» було розглянуто та підписано Звернення до Голови Хмельницької ОДА, Хмельницької обласної Ради,  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо збереження Дунаєвецького району при подальшій адміністративно-територіальній реформі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень