A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Свято футболу в селищі Дунаївці

Дата: 04.01.2018 12:40
Кількість переглядів: 1153

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Напередодні Нового року в селищі Дунаївці відбулися урочистості з нагоди нагородження кращих команд – призерів чемпіонату Дунаєвецького району з футболу сезону 2017р. та кращих спортсменів Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади.

    На свято футболу, що відбулося в актовому залі Дунаєвецької  ЗОШ І-ІІІ ст. завітали футбольні колективи сіл об’єднаної громади, учні школи, ветерани та молодь громади, а також почесні гості: селищний голова Антон Камінський, начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Володимир Монастирський,   голова та заступник Хмельницької обласної федерації футболу (ХОФФ) Ігор Хіблін і Микола Кузнєцов, голова Дунаєвецької районної федерації футболу (ДРФФ) Микола Кулик, директори Дунаєвецької та Маківської ДЮСШ Олег Шурдило і Валерій Карпов.

     Всі виступаючі одноголосно відмітили динаміку розвитку футболу, як у селищній громаді, так і в Дунаєвецькому районі в цілому, про що свідчить рівень проведення чемпіонату сезону 2017р. серед сільських колективів.

     Під бурхливі оплески присутніх Антон Камінський, Ігор Хіблін та Микола Кулик вручили командам-призерам: «Студениця» с. Томашівка і «Міць» с. Міцівці Кубки, грамоти, медалі, футбольні м’ячі та матеріальні стимули. Також на святі були відмічені кращі спортсмени загальноосвітніх навчальних закладів громади:

  • Віктор Гриневич – учень Тиннянської ЗОШ І-ІІІ ст.;
  • Денис Вибодовський – учень Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.;
  • Вадим Ференц – учень Томашівської ЗОШ І-ІІІ ст.;
  • Анастасія Вугляр – учениця НВК "Морозівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ";
  • Дарина Дубак та Ольга Перепелюк – учениці НВК "Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ

     Окремими призами були відзначені кращі юні футболісти та ветерани Дунаєвецького футболу Анатолій Кухаренко та Володимир Заболотний.

     За традицією, районна федерація футболу нагородила грамотами та призами в номінації «Кращий гравець сезону 2017р.»  Богдана Московчука, Ігоря Лянскорунського, Михайла Береста та Сергія Ісаєва.

     Також грамотами та подарунками – футбольними, волейбольними, баскетбольними  м’ячами  були нагороджені усі сільські спортивні колективи громади.

     А на останок, по закінченню урочистостей, до привітань приєднались і аматори художньої самодіяльності за участю яких був даний невеличкий святковий концерт.

За матеріалами сайту ХОФФ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень