Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2017 13:29
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

Фото без опису

     21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу, адже ми - українці - свідомі та відповідальні, здатні відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух.

     Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну власне життя.

      В цей час змін, нашим святим обов’язком є відродження країни, утвердження ідеалів свободи і демократії, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

      І сьогодні учні школи та громадськість селища поклали квіти до  пам'ятної композиції "Борцям за волю України, Героям Небесної Сотні, убієнним за єдину Україну", адже їх подвиг є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів бо  пам’ять про героїв житиме вічно!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень