A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2017 13:29
Кількість переглядів: 811

     21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу, адже ми - українці - свідомі та відповідальні, здатні відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух.

     Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну власне життя.

      В цей час змін, нашим святим обов’язком є відродження країни, утвердження ідеалів свободи і демократії, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

      І сьогодні учні школи та громадськість селища поклали квіти до  пам'ятної композиції "Борцям за волю України, Героям Небесної Сотні, убієнним за єдину Україну", адже їх подвиг є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів бо  пам’ять про героїв житиме вічно!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень