A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

В громаду завітав Віфлеємський Вогонь Миру

Дата: 22.12.2017 16:14
Кількість переглядів: 923

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     22 грудня 2017 р. напередодні Різдвяних і Новорічних свят селищний голова Антон Камінський разом із працівниками Дунаєвецької селищної ради прийняв Вифлеємський вогонь миру від пластунів Кам'янець-Подільської станиці та Агрохолдингу "Мрія".

    У своєму вітанні Микола Кузь, представник агрохолдингу "Мрія", зазначив: «Ця акція має на меті єднання усього християнського світу та несе мир, радість і, зокрема, братерство в українські громади, що зараз вкрай потрібно нашому суспільству. Це Світло є символом тепла, миру та злагоди, а також душевного спокою, любові до людей і до світу».

     Передріздвяна акція «Вифлеємський Вогонь Миру» – це чудова щорічна християнська традиція, яку реалізовують молодіжні скаутські організації по всьому світу. Акція полягає у поширенні символічного вогню, запаленого у Вифлеємі, в місці народження Ісуса Христа.

      Вифлеємський Вогонь Миру як світло миру, злагоди і сподівання мандрує світом, долаючи кордони і єднаючи християн у переддень Різдва Христового.  Цей вогонь є спомином про прихід на землю Ісуса Христа, котрий є символом любові та миру, визволенням від гріхів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень