A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відзначено День Європи в Україні

Дата: 11.05.2017 15:23
Кількість переглядів: 973

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     11 травня 2017 р. в Дунаєвецькій селищній ОТГ на центральні площі селища Дунаївці відбулися урочисті заходи щодо підняття Державного Прапору України та Прапору Європейського Союзу з нагоди Дня Європи в Україні.

     У заходах взяли участь представники селищної ради, старости сіл, депутати Дунаєвецької селищної ради, учні Дунаєвецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., працівники комунальних установ та підприємств, жителі селища Дунаївці.

      Церемонію підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу здійснив Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський. На урочистостях пролунав гімн України та гімн Європейського Союзу та Ради Європи «Ода до радості».

     У своєму виступі Антон Камінський зазначив: «Для українців це особливий день. І не тому, що географічно Україна є центром Європи, а тому що стати повноправним членом ЄС це – не лише завдання державної політики, а й свідомий вибір українців. Адже три роки тому, під час Революції Гідності, український народ вкотре довів, що Україна – це незалежна європейська держава. Ми – держава, яка творила європейську цивілізацію».

     До вітального слова також була запрошена президент учнівської республіки Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. Вероніка Музикоришко. Вона наголосила, що «Ми хочемо жити так, як живуть цивілізовані країни Європи. Здійснюючи цей європейський вибір, нам треба змінювати країну зсередини, а це – дуже непросто. Але я впевнена, що Україна буде сучасною європейською, демократичною державою».

     Після завершення урочистої церемонії підняття прапорів учні школи подарували для усіх присутніх танцювальний флешмоб під символічною назвою «Україна – це Європа». У навчальних закладах та бібліотеках Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади пройшли тематичні лекції, уроки, виховні години, зустрічі за круглими столами, конкурси малюнків, присвячені висвітленню сутності та ролі Європейського Союзу в сучасному світі та відзначенню Дня Європи, тематичні книжкові виставки, інформаційні експозиції з питань діяльності Європейського Союзу та відзначення Дня Європи.

Більше фотографій з заходу тут

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень