A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відзначено День Державного Прапора України

Дата: 25.08.2017 11:32
Кількість переглядів: 1248

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     День Державного Прапора України – державне свято України, присвячене одному з її державних символів – Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня. На загальнодержавному рівні свято встановлено указом Президента України Леоніда Кучми № 987/2004 «Про День Державного Прапора України» від 23.08.2004. Цей указ було доповнено Указом Президента України Віктора Ющенка № 602/2009 «Про внесення змін до Указу Президента України від 23 серпня 2004 року N 987», яким було засновано підняття Прапора України у День Державного Прапора України і під час інших державних свят та проведення загальнодержавних заходів.

     В селищі Дунаївці 23 серпня 2017 р. відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України та покладання квітів до пам’ятних місць. В урочистостях взяли участь перший заступник Дунаєвецього селищного голови Станіслав Грушкевич, перший заступник голови Дунаєвецької районної державної адміністрації Андрій Рудик, працівники Дунаєвецької селищної ради та громадськість.

     На початку заходу хвилиною мовчання усі віддали данину поваги героям Небесної Сотні, а також тим, хто загинув, захищаючи територіальну цілісність України від російського агресора.

     У своєму виступі Станіслав Грушкевич наголосив: «Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу – Україну».

     Андрій Рудик від імені голови Дунаєвецької РДА Олександра Бернашевського привітав усіх присутніх із Днем Державного Прапора та 26 річницею Незалежності України, а також нагородив почесною грамотою та цінним подарунком депутата Дунаєвецької селищної ради Івана Швеця.

     Учні місцевої школи поклали квіти до пам’ятних місць селища Дунаївці, виконали ряд патріотичних пісень та розгорнули великий Прапор України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень