Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

100-літній ювілей відзначила жителька с.Маліївці Бернадін Яніна Рафаїловна

Дата: 05.01.2018 14:55
Кількість переглядів: 959

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     01 січня 2018 року жителька с.Маліївці Бернадін Яніна Рафаїловна відзначила свій 100-літній ювілей. У теплому сімейному оточенні ювілярка зустрічала гостей та приймала найщиріші вітання від найрідніших – дітей, онуків, правнуків, праправнуків.

    02 січня 2018 року Яніну Рафаїловну прийшли привітати з її чудовим ювілеєм заступник голови Дунаєвецької райдержадміністрації Андрій Рудик, Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський та представник агрохолдингу «Мрія», заступник керівника кластеру «ПОДІЛЛЯ» по роботі з громадами Микола Кузь.

     В свою чергу ювілярка подякувала усім за вітання та сердечно побажала кожному щастя, здоров’я, добробуту та благополуччя у сім’ях.

     Жінка прожила не легке життя. Бернадін Яніна народилась 01 січня 1918 року в селі Маліївці Дунаєвецького району. У 19 років Яніна Рафаїловна зустріла своє кохання і вийшла заміж. Але прожила з чоловіком лише два роки, тому, що він загинув на війні. Учасник війни, працювала в місцевому колгоспі, в огородній бригаді. Яніна Рафаїловна народила та виховала 1 доньку, дочекалася 1 онучку, 2 правнучки та 3 праправнуків. Стан здоров’я жінки незадовільний, вона лежача. На даний час проживає разом із донькою.

     За словами рідних, які надзвичайно пишаються неюЯніна Рафаїловна, завжди була прикладом для своїх близьких, друзів, колег по роботі та сусідів. вона пережила багато подій, мужньо пройшла через усі негаразди, що випали на її долю, але ніколи не втрачала оптимізму.

За матеріалами сайту Дунаєвецької РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень