A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Традиції не міняємо: Чемпіонат ОТГ з волейболу

Дата: 01.03.2018 15:05
Кількість переглядів: 882

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   25 лютого стартував Чемпіонат ОТГ з волейболу. Вісім колективів нашої громади взяли участь у змаганнях. Чемпіонат пройшов  у двох підгрупах: І підгрупа – селище Дунаївці, ІІ підгрупа – село Тинна. В запеклій та безкомпромісній боротьбі визначились чотири фіналісти, які розіграли між собою комплекти нагород. Фінальна частина, яка визначила  чемпіона нашої громади, пройшла в спортивному залі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. Ним стала команда села Томашівки -1(дорослі), другу сходинку посіла команда села Тинни, а  бронзовими призерами стала команда селища Дунаївці ЗОШ.

    Ці змагання на досить гарному  рівні зуміли організувати Сергій Войцехівський директор  Дунаєвецького селищного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та суддівська колегія. 

   Організатори змагань також визначили кращих гравців турніру: Сергій Рибак  (с. Томашівка), Роман Ревега (с. Тинна), Денис Верещагін (селище Дунаївці) і признаний «наймолодшим і найталановитішим» - Сергій Васильков         (с. Томашівка).

  Чемпіонат показав, що загальний рівень технічної майстерності команд значно виріс у порівнянні з минулими роками. Всі команди були самобутніми і мали свій шарм і родзинку, стиль гри. Звичайно, досконалості немає меж, як в організації змагань, так і в підготовці самих команд. То ж є над чим працювати.

    Приємно відмітити і те, що в цьому році  брали участь в змаганнях спортсмени з с. Лошковець, с. Малого Карабчіїва, с. Підлісний Мукарів. Нажаль, незрозуміла відсутність команд з села Міцівці, села Маліївці та села Морозів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень