A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Пам’ятаємо подвиг Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2018 15:05
Кількість переглядів: 796

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

    Історія України мала багато трагічних періодів - коли свобода і навіть сам факт існування українського народу опинявся під загрозою. Але завжди в такі періоди найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників. І у 2013-2014 роках знову прийшов цей час - час вибору між свободою та рабством, світлим майбутнім та темним минулим, справедливістю та тиранією.

     На Майдані пліч-о-пліч стали українці і євреї, росіяни та вірмени, грузини і білоруси. Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні. І ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей.

Вони гинули, та не здавались…

   20 лютого жителі селища Дунаївці, учні школи та представники влади поклали квіти до  пам'ятної  композиції "Борцям за волю України, Героям  Небесної Сотні, убієнним за єдину Україну". Громадськість та влада зібрались разом, щоб згадати у хвилині мовчання полеглих під час Революції Гідності.  

   «Сьогодні ми зібралися для того, щоб вшанувати пам’ять про кращих синів України, адже саме вони боролися за наше гідне життя, віддавши своє», – під час виступу зазначив Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський.

    Герої Небесної Сотні повстали проти насилля, несправедливості та наруги над Україною. Кожен здійснив особистий подвиг - віддав найцінніше - своє життя заради нової держави. Для нашої країни це найголовніша, найвпливовіша сотня.

    Подвиги Героїв Майдану – це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу. Будуючи нову державу, ми не маємо права забути, за що загинула Небесна Сотня.

Альона Каневська

 

 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень