A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Пісенне мистецтво Подільського краю

Дата: 24.03.2018 10:27
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

Фото без опису

   22 березня у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва відбувся обласний огляд-конкурс вокальних ансамблів «Наш Подільський пісенний краю». Історія цього огляду-конкурсу триває понад двадцять років, і завжди він був справжнім святом для учасників та поціновувачів пісенного мистецтва. Цього року виконавський рівень майже усіх учасників конкурсної програми був настільки високим, що членам журі було важко визначитися з переможцями.

    У конкурсі взяв участь 31 колектив, з них 12 учасників – у номінації «Академічний спів», 11 – у номінації «Народний спів», та 8 – у номінації «Естрадний спів».

   Дунаєвецьку селищну об’єднану територіальну громаду  на конкурсі представляв жіночий вокальний ансамбль «Томашівчанка» на чолі з керівником Володимиром Коляновським з  села Томашівка. Колектив  відповідально підійшов до участі в конкурсі, продемонструвавши гарну підготовку і високу виконавську майстерність.  В номінації «Народний спів» наші учасники отримали  Грамоту.

    По закінченні  заходу, організатори подякували усім учасникам обласного огляду-конкурсу вокальних ансамблів «Наш Подільський пісенний краю» за участь у конкурсі, активну популяризацію пісенного мистецтва та високий професіоналізм!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень