A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

В Маліївцях пройшли навчально-польові збори учнів 11-х класів

Дата: 27.04.2018 11:44
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

     Вже другий рік поспіль в Дунаєвецькій селищній об’єднаній територіальній громаді  навчально-польові збори учнів 11–х класів проводяться на базі Малієвецького табору «Подільські джерела». Цьогоріч до Малієвець зранку 24 квітня прибули випускники Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст., Підлісномукарівської, Морозівської, Тиннянської та Томашівської шкіл у супроводі викладачів предмету «Захист Вітчизни». Для учнів і вчителів керівництво громади і табору організувало триразове харчування, спальні приміщення та інші побутові зручності для нормальної життєдіяльності і ночівлі учнівського і викладацького колективу.

      Перші два дні занять пройшли змістовно за щільним графіком з усіма умовами солдатського побуту. Всі випускники спробували нести службу добового наряду, удосконалювали навички стройової злагодженості, успішно склали нормативи з фізичної підготовки, прийняли участь в тактичних заняттях у районі Малієвецького водоспаду.

       Вільний від занять час учні присвячували спортивно–масовій роботі, культурному відпочинку, підготовці до ЗНО. Як і в минулому так і в цьому році діти були задоволені зборами і винесли з них море здобутих знань та вражень.

    Військово-польові збори пройшли згідно з планом заходів щодо підготовки та проведення навчань, розпорядком дня та розкладом занять на три дні. Програму виконано на сто відсотків, але цьогорічні збори відрізнялися від минули тим, що  третій день навчань був особливий та захоплюючий, адже для школярів були організовані стрільби з бойової зброї. Кожен учень виконав по п’ять пострілів бойовими патронами з автомата Калашникова. Після стрільб, наповнені багажем позитивних емоцій, учні відправилися по домівках.

Колектив викладачів ЗВ шкіл ОТГ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень