A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

День матері в селі Малий Карабчіїв

Дата: 17.05.2018 12:00
Кількість переглядів: 805

    У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією.

    Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

   Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Саме тому 17 травня  у сільському клубі Малого Карабчіїва відбулось свято «Усе бере від матері початок…»

    Окрім талановитих артистів Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади зі сцени селян також вітали і гості з Городоцького району - аматорський вокальний ансамбль «Бабограй». На свято також завітали: депутат обласної ради Уляна Ткаченко з помічником та начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Володимир Монастирський. Уляна Юріївна привітала усіх з Днем матері та вручила старості села Наталії Язаджі подарунковий сертифікат на отримання музичної апаратури для сільського клубу, адже як зазначила депутат, таланти повинні розвиватися.

    Під час заходу теплими словами, піснями та подарунками (від народного депутата Олександра Гереги) також вшанували матерів-героїнь та багатодітних матерів.

  Святкова програма плавно перепліталася з ліричними пісенними композиціями та віршами.  У залі панувала надзвичайно святкова, весела та емоційна атмосфера.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень