A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Спортивні новини

Дата: 22.05.2018 15:35
Кількість переглядів: 649

 

      Цими вихідними днями визначились фіналісти 1/8 турніру на кубок Дунаєвецького району в зоні Дунаєвецької селищної ОТГ: «Нива» (с. Лошківці) та «Міць» (с. Міцівці).

      В останніх іграх відповідно «Нива» (с. Лошківці)  перемогла команду «Міць» (с. Міцівці) з рахунком 4:1, а команда «Студениця» (с. Томашівка) перемогла «Громаду» (селище Дунаївці) з рахунком 3:2. Таким чином колектив інструктора по спорту Володимира Горобця, набравши 7 очок, зайняв І місце в зоні,  а команда інструктора по спорту Ярослава Лянскорунського посіла ІІ місце, набравши 6 очок. «Студениця» набрала 4 очка, а «Громада» - 0.

      Плітки і розмови є різні – без цього футболу не буває. Але в спорті завжди перемагає той, хто краще підготовлений. Тож вітаємо переможців і бажаємо їм завоювати головний трофей турніру.

      Пройшов також ІІ тур Чемпіонату області в І лізі в Південній зоні. Наша команда «Спорт-Лідер» на виїзді, нажаль, поступилася з мінімальним рахунком 0:1 команді «Нива» смт. Летичів.

     В ІІІ турі «Спорт-Лідер» 27 травня буде приймати у себе вдома команду «Промінь» м. Хмельницький. Фанатів футболу та вболівальників запрошуємо підтримати нашу команду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень