Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Розпочато роботу по розробці Стратегічного плану розвитку Дунаєвецької селищної ОТГ

Дата: 23.05.2018 14:34
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

Фото без опису 

    На двадцять восьмій сесії Дунаєвецької селищної ради VІІ скликання, яка відбулась 3 травня 2018 року депутатами було прийнято рішення про розробку Стратегічного плану розвитку Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади.

    Сесія вирішила доручити селищному голові Антону Камінському утворити робочий орган – Робочу групу з питань  розробки Стратегічного плану розвитку Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади.

     18 травня в актовій залі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось перше засідання Робочої групи по підготовці проекту Стратегічного плану розвитку Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади. На засіданні з вступним словом виступив селищний голова Антон Камінський, який окреслив мету та підстави розроблення Стратегії розвитку громади.

    Радник директора Хмельницького відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» (ВП ЦРМС) з питань регіонального розвитку Катерина Савчук ознайомила присутніх з процедурою підготовки проекту Стратегічного плану розвитку нашої громади та дала відповіді на запитання, які були поставленні учасниками засідання.

      Розробка стратегії стане важливим інструментом налагодження партнерства між селищною радою та широким колом організацій громадянського суспільства для того, щоб стратегічний документ став надбанням усіх зацікавлених сторін для забезпечення суспільної підтримки реалізації заходів та проектів стратегії.

     Відповідно до нових підходів стратегічного планування дана Стратегія буде розроблятися на основі чинного законодавства, з урахуванням кращої європейської практики та спрямована на виявлення і здійснення змін у плануванні розвитку громади, забезпечення привабливості громади для вкладення місцевих, регіональних, донорських та приватних коштів. Мета та завдання – досягнення стабільного зростання якості життя  населення громади на основі збалансованого та узгодженого розвитку місцевої економіки, базованої  на інноваціях, ощадливому ставленні до природного середовища, збереженні природної системи розселення в громаді , а також з урахуванням стратегічних інтересів держави.

     Стратегія буде основою для уточнення діючих і розроблення нових місцевих галузевих програм, щорічних програм економічного і соціального розвитку територій.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень