Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

У школах громади прозвучав останній дзвоник

Дата: 25.05.2018 14:45
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Останній дзвінок – завжди хвилююча  подія в житті  кожного - учнів, учителів та батьків, це як символ одного з родинних свят.

    25 травня у 9 навчальних закладах Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади продзвеніли останні дзвоники, сповістивши 925 школярам про закінчення навчального року. Для 63 одинадцятикласників громади  Останній дзвінок прозвучав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя, адже випускникам настав час самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави тому, що саме від молодого покоління, їх ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України.

      Учні, вчителі, батьки, односельці заполонили сьогодні шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів. На урочистих лінійках діти дарували гостям та учителям пахучі весняні квіти, усі слухали прощальні слова випускників, вірші першокласників та хвилюючі напутні слова батьків та педагогів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень