Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Обговорили науково-методичний супровід педагогів в умовах децентралізації

Дата: 31.05.2018 16:06
Кількість переглядів: 630

Фото без опису  

Фото без опису

   30 травня начальник відділу освіти виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради Ліля Гіджеліцька в м. Дунаївці взяла участь у семінарі-практикумі спеціалістів методистів, координаторів методичної роботи об’єднаних територіальних громад з проблеми «Створення системи науково-методичного супроводу професійного зростання педагогічних працівників».

      Дунаєвецька міська об’єднана територіальна громада у своїй презентації, яка проходила в системі вільного спілкування, представила структуру управління освіти, покращення роботи шляхом вирішення запитів громади в освітній галузі.

    Особливо зацікавила гостей  перша спеціалізована он-лайн платформа «Кращі практики управління освітою», яка була створена навчально-методичним центром зі збору, систематизації і тиражування успішних практик на базі Дунаєвецької міської громади. З найкращими своїми напрацюваннями ознайомили учасників методисти методичного кабінету. По завершенню роботи працівники управління освіти та методичного кабінету дали відповіді на питання, які виникли в процесі роботи.

 За матеріалами сайту

Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень