A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Це веселе свято із присмаком суму!

Дата: 01.06.2018 11:26
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

Фото без опису

 

     Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

      31 травня  у дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок»  селища Дунаївці відбулося незабутнє свято – перший випускний «Прощавай,  дитячий садок!».

      Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, до найвидатнішої події у їхньому житті.

     Двадцять два дошкільники з своїми мріями і уподобаннями, які вміють співати і танцювати, дружити і допомагати залишили стіни рідного садочка. Працівники садочка, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.

    На святі діти подарували батькам, адміністрації садочка та гостям святковий настрій..

    На згадку про садочок майбутні першокласники отримали дипломи випускника дошкільного навчального закладу від завідуючої Емілії Коркулової .

  Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників.  Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень