A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Футбольний сезон в розпалі

Дата: 13.06.2018 15:07
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

 

       З нетерпінням футбольні вболівальники та фанати чекають початку Чемпіонату світу з футболу, а поки що на футбольних стадіонах нашої області проходять не менш інтригуючи матчі.

        Так,  нещодавно завершився турнір на Кубок Дунаєвецького району, де приймали участь 16 команд. Як ви пам’ятаєте, з них 4 команди із нашої Дунаєвецької селищної територіальної громади. У Цьому турнірі великі сподівання вболівальників покладались на команду «Міць» с. Міцівці, але, нажаль, поступившись команді з с. Рахнівка,  наша команда вибула з подальшої боротьби, а команда «Аврора» с. Рахнівка, перемігши команду «Україна» с. Маків у фіналі стала вперше володарем престижного футбольного трофею.

   Некращі показники і в команди «Спор - Лідер», яка представляє нашу ОТГ в Першій лізі Чемпіонату  Хмельницької області: після трьох поспіль поразок команда опустилась на передостаннє місце в турнірній таблиці.

      Немає чим порадувати і команда «Крила-рад – Студениця». В черговому турі Чемпіонату області поступилася команді «Промінь» м. Хмельницький з рахунком 1:6.

     До завершення першого кола залишилось зовсім трошки. В турнірі на  Кубок області де наші команди пройшли перший етап змагань також прогнози невтішні. Жереб випав на сьогоднішніх лідерів Прем’єр-ліги: «Спорт-Лідер»  зустрінеться з командою  «ФК Дунаївці» м. Дунаївці, а команда «Крила-Рад - Студениця» відповідно з командою «Фортеця» м. Кам’янець – Подільський.

   І насамкінець 1 липня стартує Чемпіонат Дунаєвецького району. Будемо надіятись, що наші команди порадують своїх вболівальників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень