A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Взяли участь в роботі Всеукраїнського форуму старост

Дата: 21.06.2018 08:30
Кількість переглядів: 631

Фото без опису

Фото без опису

 

 

    20 червня в м. Хмельницькому розпочав роботу дводенний Всеукраїнський форум старост об’єднаних територіальних громад: «Становлення інституту старост в Україні: перші кроки».

   Ініціаторами заходу виступили Хмельницька обласна рада; Хмельницька обласна державна адміністрація; Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад»; Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій; Хмельницький університет управління та права; Хмельницький відокремлений підрозділ установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» та об’єднанні територіальні громади Хмельниччини. Форум проводиться за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Фінансову підтримку проведення Форуму здійснює Представництво Фонду Ганса Зайделя в Україні.

   До участі у Форумі запрошені представники Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, асоціацій місцевого самоврядування, голови обласних рад, голови, старости об’єднаних територіальних громад, представники провідних вищих навчальних закладів України та міжнародних організацій. Загалом захід зібрав більше 250 учасників. У роботі форуму також взяли участь голова Дунаєвецької селищної ради Антон Камінський, секретар селищної ради Віталій Радецький та старости сіл Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади.

   Форум покликаний узагальнити особливості становлення інституту старост в Україні, обговорити наявну практику і проблеми та визначити пріоритети розвитку старостинських округів.

    20 червня учасники Форуму мали можливість  ознайомитися з тематичними виставками, які було розміщено у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького. А під час пленарного засідання Форуму поспілкуватися в рамках двох тематичних дискусійних майданчиків: Реформування місцевого самоврядування: основа успіху розвитку територій  та Старостинський округ: реалії та перспективи.

Довідка: Форум проводиться за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Організували його спільно обласна влада, центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів влади та місцевого самоврядування, Хмельницький Центр розвитку місцевого самоврядування, Університет управління та права, а також Українська асоціація районних та обласних рад». Фінансову підтримку проведення Форуму здійснює Представництво Фонду Ганса Зайделя в Україні.

За матеріалами сайту Хмельницької ОДА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень