A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Обмін досвідом – шлях до удосконалення

Дата: 22.06.2018 13:54
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

    21 червня в рамках проведення  Всеукраїнського форуму старост об’єднаних територіальних громад «Становлення інституту старост в Україні: перші кроки» було організовано виїзди на старостинські округи Хмельницької області, під час яких відбулося знайомство з практиками та результатами роботи об’єднаних територіальних громад і старост на старостинських округах Хмельниччини.

  Зокрема учасники форуму із Вінницької, Хмельницької, Херсонської та Житомирської областей побували  в Міцовецькому та Малієвецькому старостинських округах  Дунаєвецької селищної ОТГ.

  Перебуваючи на території нашої громади в селі Міцівці старости відвідали пункт добровільної пожежної дружини, сільський будинок культури,  місцеву школу та дошкільний навчальний заклад. А в Малієвецькому старостинському окрузі гості ознайомилися з мальовничими місцями історичного парку та  розкішним палацом панів Орловських. Коротко розповів про історію парку та маєтку директор НВК "Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ" Олександр Онищук. В селищі Дунаївці делегація відвідала школу.

     В ході зустрічі селищний голова Антон Камінський та секретар Віталій Радецький ознайомили гостей із досягненнями, планами та викликами нашої громади, а старости обмінювалися досвідом роботи, порушуючи питання діяльності комунальних установ ОТГ, надання адміністративних послуг громадянам, покращення матеріальної бази, пошук та впровадження нових методів роботи. Також учасників форуму цікавили особливості фінансування закладів освіти, охорони, здоров’я, соціального захисту та культури громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень