A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

22 червня – День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни

Дата: 22.06.2018 15:38
Кількість переглядів: 664

 

       Жадібною смертоносною рукою Друга світова війна забрала мільйони життів українців. Не питаючи дозволу в мирного неба та налитої достатком пшениці, вона вкрала невинні серця малих і старих, відібрала право на життя в молодих. Жорстока, кров’ю полита картина набирала таких несамовитих обертів, що лише одиниці змогли вистояти в пеклі болю та несправедливості.

      Саме цього дня 1941-го року нацистська Німеччина напала на Радянський союз

     22 червня 1941 року о четвертій годині ранку нацистська Німеччина без оголошення війни напала на Радянський Союз. Сконцентровані в мобільні угрупування "Північ", "Центр" і "Південь" німецької армії швидко просувалися на Ленінград, Москву та Київ. Український напрямок для Гітлера був одним із головних.

       Саме сьогодні необхідно зрозуміти, що війна, терор, нацизм, голокост – це вселюдська трагедія, а не тільки трагедія того народу, країни, на яких спрямоване це зло.

       Заступник селищного голови Станіслав Грушкевич, секретар селищної ради Віталій Радецький, освітяни, учні школи та працівники закладів культури поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам в шкільному парку та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх жертв війни в Україні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень