Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відбулось спільне виїзне засідання районної робочої групи з питань легалізації виплат заробітної плати і зайнятості населення та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсії, стипендії та інших соціальних виплат

Дата: 13.07.2018 16:05
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Фото без опису

   При Дунаєвецькій райдержадміністрації на постійній основі працює районна робоча група з питань легалізації виплат заробітної плати та зайнятості населення з різними категоріями підприємців.

   12 липня 2018 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Руслана Смолінського в приміщенні актового залу ЗОШ І-ІІІ ступенів селища Дунаївці відбулось спільне виїзне засідання районної робочої групи з питань легалізації виплат заробітної плати і зайнятості населення та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсії, стипендії та інших соціальних виплат.

  На засідання були запрошені фізичні особи-підприємці, керівники і представники закладів торгівлі та громадського харчування, фермерських господарств та селянського фермерського господарства, які здійснюють діяльність на території Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади.

  В ході засідання члени комісії надали рекомендації та роз’яснення усім запрошеним, щодо збільшення розміру середньомісячної заробітної плати та недопускання заборгованості із її виплати, вчасної сплати внесків до бюджетів усіх рівнів. Також, присутнім було наголошено на необхідності легального оформлення трудових відносин з найманими працівниками та відповідальності, яка настає у разі порушення умов чинного трудового законодавства.

 За підсумками виїзного засідання представники сільськогосподарських підприємств, закладів торгівлі та громадського харчування, мали можливість отримати кваліфіковані відповіді на питання, які їх цікавили та рекомендації щодо вирішення проблемних питань.

    Звертаючись до запрошених на засідання, перший заступник голови райдержадміністрації Руслан Смолінський зазначив, що роботодавці мають усвідомлювати і розуміти усю міру своєї відповідальності перед законом та перед працівниками, і в подальшому дотримуватись вимог чинного законодавства в оплаті праці, своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати, з урахуванням підвищення її мінімального рівня, з метою соціального захисту працюючих.

   Руслан Миколайович підкреслив, що співпраця з керівниками підприємств та фізичними особами-підприємцями щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення триватиме й надалі.

За матеріалами сайту Дунаєвецької РДА 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень