A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

В громаді відзначили День фізичної культури і спорту

Дата: 11.09.2018 14:24
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Традиційно другої суботи вересня в Україні відзначається День працівників фізичної культури і спорту. 10 вересня з нагоди свята в селищі Дунаївці на стадіоні  були організовані та проведені змагання з футболу та паркового волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади, а саме: Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.,  Томашівської ЗОШ І-ІІІ ст., Тиннянської ЗОШ І-ІІІ ст., НВК "Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ"., Міцівецької ЗОШ І-ІІ ст., Лошковецької ЗОШ І-ІІ ст.,   НВК "Морозівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ", та  НВК "Малієвецька ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ". Загалом у змаганнях взяло участь понад 150 дітей.

 Цілий день на зеленому газоні селища велася запекла спортивна боротьба. Тренери та батьки хвилювалися та вболівали за своїх вихованців. Юні футболісти та волейболісти виклалися на повну, але в усіх іграх, як завжди, є переможці та переможені.

    На завершення святкування відбулося урочисте нагородження переможців та призерів. Кращих гравців було відзначено Грамотами та подарунками.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень