A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Стартував перший етап Чемпіонату Хмельницької області з футболу серед юнаків 2008 – 2009 р.н.

Дата: 17.09.2018 14:19
Кількість переглядів: 674

    15 вересня на нашому селищному стадіоні відбувся досить цікавий спортивний захід, а саме:  з’їхались з п’яти населених пунктів нашої області футбольні команди з юними футболістами, яким виповнилось 8-10 років, які роблять перші кроки у великому футболі. Це такі команди як: ДЮСШ м. Кам’янець - Подільський, ДЮСШ м. Дунаївці, ДЮСШ м. Городок, ДЮСШ смт. Ярмолинці, ДЮСШ Маківська ОТГ та «Юніор» селище Дунаївці.

     Перед початком змагань  начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Дунаєвецької селищної ради Володимир Монастирський та голова районної федерації футболу Микола Кулик привітали учасників та побажали їм успіхів у спорті та футбольного везіння.

    Змагання пройшли досить організовано на двох спеціально підготовлених  футбольних майданчиках. На стадіоні панувала святкова атмосфера, юні футболісти старались з усіх сил. Було багато присутніх батьків, які приїхали по вболівати за своїх.

    По закінченні матчевих зустрічей, які проходили до 17.00, відбувся конкурс «Найтехнічніший футболіст». Переможцем став дунаївчанин Ілля Островський, який у свої 8 років зумів набити м’яча жонглюючи двома ногами 93 рази за що одержав сувенір і Грамоту від голови районної федерації футболу. 

    Цей турнір показав, що сьогодні результат цих змагань не настільки важливий, головне що є дуже багато талановитих дітей, які закохані у його величність футбол і наше завдання їх підтримувати і допомагати.

  У футбольній команді «Юніор», яка захищала честь Дунаєвецької селищної ОТГ також є дуже багато талановитих дітей: Андрій Скібіцький та  Ігор Ребрина з с. Міцівці; Денис Коркулов, Ерік Гіджеліцький, Віталій Кохан та Артем Дичаківський з селища Дунаївці; Павло Шишків, Андрій Омельчук та Максим Бевз з с. Лошківці; Ігор Коляновський, Артем Бедрицький з с. Томашівка та багато інших. Впевнено можна сказати, що це майбутні зірки великого футболу.

   І насамкінець, організатори, батьки, тренери та учасники змагань щиро вдячні адміністрації Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. та працівникам шкільної їдальні за смачний обід, який вони приготували для усіх учасників змагань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень