A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад директорів шкіл

Дата: 19.09.2018 08:55
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

Фото без опису

  18 вересня 2018 р. в приміщенні Дунаєвецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти, а саме: Тиннянської ЗОШ І-ІІІ ст., Лошковецької ЗОШ І-ІІ ст. та НВК "Малієвецька ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ".

   Конкурс проводився відповідно до Положення про призначення на посаду та звільнення керівників навчальних закладів Дунаєвецької селищної ради, затвердженого рішенням Дунаєвецької селищної ради від 17.08.2017 р. №1-21/2017.

    Щоб взяти участь у конкурсі претенденти на посаду директорів загальноосвітніх навчальних закладів  з 20 серпня по 14 вересня 2018 року мали подати комісії пакет документів -  заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу), копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України,  копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста), копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання,  довідку про відсутність судимості, мотиваційний лист, складений у довільній формі, перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти.

      Отже, на вакантну посаду директора Тиннянської ЗОШ І-ІІІ ст. подала документи Людмила Станіславівна Маркова, а Лошковецької ЗОШ І-ІІ ст. - Поліна Вацлавівна Крикун. На місце керівника  НВК "Малієвецька ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ" відповідний пакет документів подала Валентина Анатоліївна Онищук.

      Учасники комісії, розглянувши подані документи, провели з кандидатами письмові тестування та співбесіди. Також кожний претендент презентував  перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти, який він планував очолити. 

    За результатами відкритого голосування конкурсна комісія визначила переможцем конкурсного відбору кандидата на посаду директора Тиннянської ЗОШ І-ІІІ ст.  Людмилу Станіславівну Маркову; на посаду директора Лошковецької ЗОШ І-ІІ ст. Поліну Вацлавівну Крикун; на посаду НВК «Малієвецька ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» Валентину Анатоліївну Онищук та ухвалила рішення: доручити відділу освіти виконавчого комітету винести питання про їх призначення на посади директорів  навчальних закладів на чергову сесію селищної ради шляхом укладання з ними контракту на 6 років.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень